Vestjysk car care bilpleje
Om os
coating

Om Vestjysk Car Care bilpleje firma.


Oprindelse

Vestjysk Car Care blev opstartet i starten af 2021 af John Poul Sørensen som har en dyb passion for professionel bilpleje. Virksomheden er beliggende på Søndermarken 26, i Holsted, og er nøje indrettet til at huse såvel som små og store opgaver. Vestjysk Car Care er i en enorm udvikling, og har allerede en omfattende kundebase af både erhvervs og privatkunder.  


Konceptet bag Vestjysk Car Care er at det ikke bare skulle være en professionel klargøringshal, men også et rart sted at være for både kunder og personale.

Vi går ind for kvalitet og billig bilpleje.


Vi har derfor altid stort fokus på følgende:


- God kommunikation

Hos Vestjysk Car Care er god kommunikation af yderste vigtighed. Derfor starter vi enhver ny opgave med en dialog med kunden. I visse tilfælde beder vi om at se opgaven inden vi giver den endelige pris. Dette gør vi for at sikre at du som kunde får den bedste behandling til den bedste pris.


- Gennemsigtighed 

Klargøring er en tillidssag, og vi har derfor altid fuld gennemsigtighed når det kommer til behandlinger og produkter som bruges på din bil. Ønsker du derfor at høre nærmere om hvilke produkter der bruges, eller ønsker du rådgivning til vedligeholdelse, så står vores personale klar til at hjælpe. 


- Produkter i højeste kvalitet

På markedet findes et væld af produkter til bilpleje og det kan være svært at overskue hvilke produkter der er bedst at bruge når det kommer til pleje af din bil. Hos Vestjysk Car Care holder vi os løbende opdateret på markedets bedste produkter og behandlinger. 


Psst... Ønsker du at tage klargøringen med hjem? Så har vi altid et væld af produkter og udstyr til professionel bilpleje til salg i virksomheden og vi står altid klar med rådgivning, så du er klædt bedst på til opgaven.


- Effektive men skånsomme behandlinger

Når der er tale om professionel bilpleje omhandler det ikke kun et grundigt resultat. En bil er en investering, og derfor er det vigtigt at sætte sig godt ind i opgaven inden man begynder. Alle vores produkter og behandlinger er derfor nøje udvalgt så du kan have glæden af en ren bil - uden unødvendig slid på interiør og lak.


- God hygiejne

Hos Vestjysk Car Care har vi altid fokus på god hygiejne. Dette gør sig både gældende indenfor klargøring og i vores lokaler. Alle redskaber som er brugt i forbindelse med klargøring bliver rengjort imellem hver behandling, og lokalerne i virksomheden som fx. kundetoilet, venterum og arbejdsområder bliver rengjort dagligt. 

bilpleje
klargøring bil
indvendig rengøring
Klargøring
Bilpleje

Bilpleje Billeder fra Vestjysk Car Care

polering og coating
sæderens
coating
Polering
Bilpleje
Vestjysk car care
Rengøring af bil
Kabine rens

FIND OS