Vestjysk car care bilpleje
KRYTEX coating
Krytex vestjysk car care

Vestjysk Car Care - din lokale KRYTEX partner

Hos Vestjysk Car Care er vi vilde med keramisk coating og derfor har vi selvfølgelig testet et væld af forskellige coatings så vores kunder er sikret det aboslut bedste og mest holdbare resultat.


Efter lang tids søgen har vi fundet KRYTEX keramiske coating, som med længder slår alle rekorder når det kommer til professionelle coating løsninger!


Fordelene ved at vælge KRYTEX keramiske coating:


Certifiseret coating

KRYTEX coating er ikke noget som hvem som helst kan få lov at bruge, og derfor finder du ikke denne innovative coating til salg. For at få lov at bruge dette produkt, skal du som forhandler gennemgå en uddannelse. For KRYTEX er dette deres sikkerhed for at produktet altid bruges af certifiseret personale, for et resultat som de kan stå inde for.


Optimal beskyttelse

En behandling med KRYTEX svarer til at få lagt panserglas på telefonen - men her er det din lak som bliver beskyttet. KRYTEX lægger en hård gennemsigtig hinde ovenpå din lak, som gør at din lak er optimalt beskyttet mod ydre påvirkninger som fx. UV, snavs og møg som mattere og skader lakken, samt andre småridser.


Hydrofobisk overflade

KRYTEX har en stærkt hydrofobisk (vandafvisende) effekt som gør at snavs og møg har langt sværere ved at sætte sig fast på lakken. Dette gør at bilen er længere tid om at blive beskidt, og bilvask bliver let som en leg. Vasker du bilen i hånden, er det ofte nok med en enkelt grundig vask hver måned, og synes du bilen ellers lige trænger til en rens, så kan det overfladiske snavs let vaskes af med en haveslange, når du alligevel vander haven.


Tåler vaskehal

Har du ikke tiden eller overskudet til at vaske din bil i hånden, så er KRYTEX det helt rigtige valg for dig. KRYTEX er nemlig så enestående stærk at det er markedets eneste coating hvor garantien ikke bortfalder hvis du kører bilen i vaskehal!


Enestående spejlglans effekt

KRYTEX keramiske coating er ikke kun kendt for den utrolige styrke, men også den utrolige glans som den giver lakken. Mange andre coatings på markedet kræver utallige lag coating før lakken stråler, og her kommer KRYTEX effekt frem efter kun et enkelt lag. Dette betyder at udover den nemme vedligeholdelse og de beskyttende egenskaber får du tilført en uforglemmelig dybde til lakken og en spejlglanseffekt som uundgåeligt vil skabe en del opmærksomhed!


Forsikringsdækket

Vælger du at få din bil behandlet med KRYTEX keramiske coating, så får du også et certifikat med på behandlingen. Dette er dit bevis for at coatingen er udført af et certifiseret personale, og derved er coatingen også forsikringsdækket. Er uheldet derfor ude, og din bil får en skade - så dækker din forsikring en ny coating af pladedelen så snart skaden er udbedret.


Ikke kun til lakken

Med KRYTEX keramiske coating finder du et bredt udvalg af professionelle behandlinger - ikke kun til din lak. KRYTEX har skabt et bredt udvalg af produkter som gør det muligt for os behandlere at beskytte nærmest alt på din bil. Dette inkludere:


- Ruder              - Plastik             - Kalibere                - Spoilere og lister

- Alufælge        - Læder             - Sidespejle.           - og meget mere!Husk at hos Vestjysk Car Care står vi altid klar med hjælp og rådgivning når det kommer til professionel bilpleje. 


Har du derfor spørgsmål til vores behandlinger, kontakt os da på Tlf. 93 93 87 10 eller på mail info@vestjyskcarcare.dk

Forsikring coating
Coating
Krytex
Polering og coating
bilpleje Esbjerg
Coating Esbjerg

Videoer fra vores behandlinger

Keramisk coating

Vi står altid klar med rådgivning


Hos Vestjysk Car Care er det vigtigt at du som kunde altid føler du og din bil er i de bedste hænder. Derfor står vores professionelle team altid klar til at rådgive dig, når det kommer til professionel bilpleje.


Vi starter hver opgave med en helt uforpligtende samtale, og er du i tvivl om hvilken behandling der vil være den rigtige for dig, så byder vi gerne på en kop kaffe på vores adresse, hvor vi helt gratis gennemgår lakken på din bil og tager en snak om dine behov og ønsker for din bil.


Kontakt os på tlf. 93 93 87 10 eller kig forbi på Søndermarken 26, 6670 Holsted i vores åbningstid.


Ofte stillede spørgsmål

Min bil er helt ny, skal den så stadig poleres?

Ja, vi polere altid bilerne inden vi påfører keramisk coating. Selvom bilen er helt ny, kan der stadig nå at sætte sig urenheder i lakken. Derfor renser vi lakken ned inden vi påfører coatingen, så vi er sikret at coatingen har en hel ren overflade at binde sig på.


Kan man fjerne alle ridser?

Nej, man kan ikke fjerne alle ridser. Er ridsen fx. gået igennem lakken, er der desværre ikke meget vi kan gøre, da man ikke kan genskabe lakken ved en polering. Lak ridser kan dog snyde gevaldigt når det kommer til dybden, så selvom du selv føler der er tale om en dyb ridse anbefaler vi at du kigger forbi i vores åbningstid og får en gratis vurdering af skaden.


Hvor længe skal jeg undvære min bil?

Når du vælger en behandling med KRYTEX keramiske coating hos Vestjysk Car Care, kan du ved de fleste af vores pakker afhente bilen samme dag. Imens bilen bliver behandlet tilbyder vi gratis lånebil, så du ikke skal undvære et køretøj imens din bil bliver behandlet.


Er det bedre at vaske bilen i hånden?

Selvom KRYTEX keramiske coating tåler vaskehal, anbefaler vi altid at du så ofte som muligt vælger selv at vaske bilen i hånden. At vaske bilen i hånden vil forlænge coatingens levetid yderligere.


Kan man coate en bil som er folieret?

Ja, vi kan sagtens behandle din bil med keramisk coating, selvom bilen er folieret.


Har du andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 93 93 87 10

Bilpleje
Lak beskyttelse
Coating jylland

Videoer fra teamet bag KRYTEX