Vestjysk car care bilpleje
Klargøring

Professionel Klargøring.

Professionel Klargøring når det passer dig

Med professionel klargøring er du altid sikret et godt og professionelt resultat, og uafhængigt hvilken behandling du vælger hos os, så er du altid i gode hænder hos Vestjysk Car Care! Vi holder os løbende opdateret med de bedste produkter og metoder, så du altid er sikret den bedste og mest skånsomme behandling!


Uafhængigt af om du vælger hvilken behandling du vælger hos Vestjysk Car Care, bliver alle biler nøje vasket og aftørret i hånden. Dette gør vi for at beskytte din lak - og derved din investering. 

Vi tager os ikke kun af din bil

Hos Vestjysk Car Care tilbyder vi ikke kun klargøring af bil. Vi har erfaring indenfor klargøring af motorcykler, både, varevogne, lastbiler, campingvogne, autocampere, cykler og meget meget mere. Vi sætter en ære i både små som store opgaver, så kontakt os og lad os høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig!

professionel klargøring

Klargøring af bil

bilpleje

Skånsom men effekttiv bilvask

Uafhængigt om du kommer til os med en personbil, eller en autocamper vasker vi altid køretøjet i hånden. Dette er for at skåne den skrøbelige lak bedst muligt, og samtidigt sikre os at vi kommer godt ind overalt.


1. Køretøjet får påført insektfjerner og tjærefjerner for at opløse det genstridige snavs.

2. Alufælgene får påført fælgrens som vi massere godt ind i alle kanter og kroge med pensel og børste.

3. Med skumlanse påføres en professionel skumforvask som lægger et tykt lag skum på hele køretøjet.

4. Køretøjet skylles grundig af med rent vand.

5. Med vaskehanske påføres shampoo som skrubbes godt ind overalt, inkl falser. For at være sikre på at der ikke ligger møg og alger i krogene bruges pensel de steder det er svært at komme til.

6. Køretøjet skylles grundigt af.

7. Er køretøjet ikke KRYTEX behandlet påføres med skumlanse en wetcoat/vådvoks som får lov at sidde i nogle minutter. Wetcoat giver lakken en let glans, og en hydrofobisk (vandafvisende) effekt der får vandet til at perle af lakken. 

Bilpleje

Vores professionelle klagøringshal er indrettet til de fleste køretøjer

Her hos Vestjysk Car Care har vi over tid haft besøg af et væld af forskellige køretøjer i vores klargøringshal, og vi har derfor erfaring indenfor langt mere end bare personbiler. 


Vores erfaringer dækker blandt andet:


- Personbiler

- Campingvogne

- Autocampere

- Lastbiler

- Traktorer og landbrugsmaskiner

- Både

- Motorcykler

- Knallerter

- Kabinescootere

- Cykler

- og meget mere!

Klargøring båd
indvendig rengøring

rengøring af bil

Kombination af tjenester

Her hos Vestjysk Car Care har vi forståelse for at vores kunder har en travl hverdag, og derfor er vores pakker altid kun et udgangspunkt. Har du behov som ligger udenfor vores fastsatte pakker, skræddersyer vi gerne behandlingerne så de passer præcis til dit behov. 


Ønsker du fx. at kombinere vores tjenester så din pakke indeholder både en servicering på vores autoværksted, en professionel klargøring og en behandling med vores keramiske coating fra KRYTEX, så kombinere vi gerne vores services, så du kan få alle behandlingerne gjort i samme ombæring.


Hjælp og rådgivning


Her hos Vestjysk Car Care er det vigtigt at vores kunder altid føler de er i de bedste hænder, og derfor står vores erfarne personale altid klar til at yde hjælp og rådgivning når det kommer til professionel bilpleje. 


Har du spørgsmål til os, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på Tlf. 93 93 87 10, eller kigge forbi Vestjysk Car Care i vores åbningstid på Søndermarken 26, 6670 Holsted til en kop kaffe og en snak om din bil.

Coating

Bilvask