Vestjysk car care bilpleje
Tillægspakker

Bilpleje tillægspakker

Følgende Bilpleje tillægspakker kan enten købes som enkeltstående behandlinger, eller tilkøbes sammen med vores andre behandlinger. Alle priser er vejledende og afhænger af opgavens størrelse og omfang. 

POLERING AF LYGTER

Vind og vejr sætter sine præg på lygterne, og dette kan ikke bare få din bil til at se markant ældre ud.

Matte lygteglas kan også have en stor indflydelse på sikkerheden i din bil.

Når bilen skal til periodisk syn, kan de vurdere at lyset er så forringet at bilen ikke kan synes. Alt for mange går derfor ud og investere i helt nye lygter - hvilket ofte er dyrt og unødvendigt.


Hos Vestjysk Car Care har vi erfaring indenfor polering af lygter, og kan som oftest behandle selv svære tilfælde. Er dine lygter med tiden blevet trætte og matte - så kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig og din bil.

FJERNELSE AF DYREHÅR

De fleste dyreelskere kender det. Dyrehår! Dyrehår sætter sig urokkeligt fast i bilens stof, og efter timevis af støvsugning er stoffet nusset og ødelagt, og hårene er stadig at se!


Hos Vestjysk Car Care har vi stor erfaring indefor nænsom men effektiv fjernelse af dyrehår, og vi behandler selv de sværeste tilfælde. Står du og skal sælge, eller ønsker du blot at komme fri af dyrehår i din bil - så kontakt os idag og bestil din tid

LUGTOPFRISK AF KABINE

Dårlig lugt i bilens kabine kan sætte et præg på enhver køreglæde. Den værste synder indefor dårlig lugt i bilen er rygning - men mange andre ting kan på sigt give bilen en mindre attraktiv lugt. Dyr i bilen, tabte madvare, våde gummistøvler og opbevaring af ting som ridetøj og tilbehør kan med tiden give kabinen en ubehagelig lugt.


Hos Vestjysk Car Care har vi et væld af metoder og behandlinger som kan fjerne dårlig lugt i bilen. Vi tilbyder blandt andet Ozon behandling som er en effektiv måde at fjerne dårlig lugt i din kabine, helt uden brug af kemikalier.


SÆDERENS

Pletter på sæderne er nærmest uundgåeligt. Selv efter daglig brug kan det med tiden sætte sit præg på stoffet. Hos Vestjysk Car Care er vi specialister indenfor sæderens og fjernelse af pletter. Vores produkter og behandlinger er nøje udvalgt så de er effektive og skånsomme for stoffet. Uafhængigt om der er tale om et enkelt sæde, eller en hel kabine - så står vi klar til at hjælpe!

LÆDER OG VINYLPLEJE

Læder og vinyl er smukt - men det kræver den rette viden når det kommer indefor pleje og rengøring. Vi har hos Vestjysk Car Care produkter til ethvert formål, og vi har stor erfaring indefor læder og vinylpleje. Efter endt behandling yder vi gerne rådgivning indenfor korrekt vedligeholdelse og vi har altid produkter i vores shop - så du kan fortsætte behandlingen derhjemme.