Vestjysk car care bilpleje
Polering og coating

POLERING OG COATING

Pust ny liv i din lak

Polering og Coating kan spille en stor rolle i værdien på din bil, campingvogn, båd eller andet. Vind og vejr kan gøre din lak træt og mat, og har du tidligere valgt at vaske din bil i vaskehal, har din lak uundgåeligt taget skade. Vaskehallens hårde børster banker ridser i din lak, og dette kan have en stor indflydelse på værdien hvis du en dag ønsker at sælge. Med en professionel polering kan vi både give bilen dens tabte glans tilbage, og fjerne diverse ridser. 

Wetcoat

Wetcoat er en behandling som kan gives efter vask. Med en Wetcoat dannes der en hinde ovenpå lakken som giver et let shine til lakken og en vandafvisende effekt så skidt og snavs har sværere ved at sætte sig fast. Behandlingen holder i op til 3 måneder, og tåler ikke vaskehal. Ønsker du en behandling der tåler vaskehal, kan du istedet vælge at få din bil behandlet med KRYTEX


Glanspolering

En glanspolering (også kaldet 1 trins polering) er som navnet antyder en mulighed for at få glansen igen på din lak. Vi arbejder her i det yderste lag, og derfor vil en glanspolering ikke fjerne ridser, men blot fjerne mattering og give din lak glansen tilbage.


Dybdepolering

Med en dybdepolering går vi helt i dybden og fjerner ridser, syreskader, mattering af lakken, og andre uperfektheder. 


Keramisk Coating - den ultimative beskyttelse til din bil!

På markedet findes et væld af coatings som lover beskyttelse af din lak. Markedets pt bedste coating hedder "Keramisk Coating". Den lægger et beskyttende lag på din lak og beskytter mod udefrakommende elementer som normalt vil give skade. For at opnå det bedste resultat er både valg af produkter, udførsel samt forarbejde af yderste vigtighed. 


- Garanti

Som garanti for en korrekt udført behandling er personalet hos Vestjysk Car Care udannede Keramisk Coating installatører, hvilket ikke kun er din garanti for et ensartet og holdbart resultat. Det betyder nemlig også at skulle uheldet være ude og du laver en skade, så dækker forsikringen også din keramiske coating, så du kan få lagt en ny coating når skaden er udbedret.


Polering og coating jylland